EVENT

Degordian & HubSpot:
Automatizacijom do rasta poslovanja

📅 Datum: 28.09.2023. (četvrtak)
⏰ Vrijeme: 18:00h
📍 Mjesto: Degordian Lounge, Slavonska avenija 6 - Zagreb

Prijavi se
Image

Pridružite se Degordian & HubSpot eventu –  Automatizacijom do rasta poslovanja

Upoznajte se s HubSpotom ─ platformom koja objedinjuje mogućnosti upravljanja odnosima s kupcima, marketinške automatizacije, sadržaja, blogginga, prodaje i mnoštvo drugog.

Degordian, kao HubSpot partner agencija, pomoći će vam razumjeti kako sa HubSpotom možete ostvariti poslovne ciljeve, a nakon radionice čeka vas opušteno druženje s ostalim polaznicama, razmjena ideja i iskustava.

Govornici

Agenda

  • 18:00 – 18:15 – Uvod
  • 18:15 – 18:45 – Javljanje Garrya iz HubSpota
  • 18:45 – 19:30 – Predavanje (Vedran Božićević, Inbound Marketing Manager u Degordian)
  • 19:30 – 20:00 – Q&A

HubSpot alati

HubSpotovi alati omogućuju vam da kreirate i upravljate inbound marketinškim kampanjama, pokrenete demand generation aktivnosti, radite sales outreach i odrađujete praktički sve druge marketinške i prodajne aktivnosti koje su vam potrebne u svakodnevnom poslovanju – na jednom mjestu, kroz povezane alate i holistički pristup.

Degordian – službeni HubSpot Solutions Partner

Kao službeni HubSpot Solutions partner, Degordian svojim klijentima pomaže pri implementaciji i savjetovanju u svezi HubSpota, kao i operativnim zadacima.

Iza Degordiana stoje niz sofisticiranih HubSpot rješenja i strategija rasta za domaće i inozemne klijente u B2B tech i SaaS područjima, kao i industriji turizma, financija/fintecha, crypto i brojni drugi.

Prijave su zatvorene, ali on-demand snimku možeš pogledati ispunjavanjem forme ispod!

Ispuni formu i preuzmi snimku